Deštné 3

sobota 19.ledna 2019
Běžkování v Orlických horách  Helena nasazuje Martinovi běžky. Běžkování v Orlických horách  Ondra sleduje Jirku, jak si nasazuje běžky. Běžkování v Orlických horách  Společně před vyjetím z Deštného. Běžkování v Orlických horách  Společně v Deštném.
Běžkování v Orlických horách  Julie a Helena v zasněžené krajině. Běžkování v Orlických horách  Martin statečně jede na běžkách. Běžkování v Orlických horách  Martin si užívá jízdy na běžkách. Běžkování v Orlických horách  Zimní krajina.
Běžkování v Orlických horách  Běžkující Jirka. Běžkování v Orlických horách  Daniel při jízdě na běžkách. Běžkování v Orlických horách  Daniel projíždí pod zasněženou břízou. Běžkování v Orlických horách  Julie na běžkách.
Běžkování v Orlických horách  Běžkujeme. Běžkování v Orlických horách  Martin na běžkách. Běžkování v Orlických horách  Běžkující Martin. Běžkování v Orlických horách  Jedeme na běžkách.
Běžkování v Orlických horách  Čas svačiny a odpočinku. Běžkování v Orlických horách  Zimní kulisa a my. Běžkování v Orlických horách  Svačíme. Běžkování v Orlických horách  Julča.
Běžkování v Orlických horách  Helena. Běžkování v Orlických horách  Julie při svačině. Běžkování v Orlických horách  Martin při svačině. Běžkování v Orlických horách  Spokojený Daniel.
Běžkování v Orlických horách  Rydrychovi při svačině. Běžkování v Orlických horách  Zimní krajina. Běžkování v Orlických horách  Orlické hory v zimě. Běžkování v Orlických horách  Zimní krása.
Běžkování v Orlických horách  Na stromech je sněhu dostatek. Běžkování v Orlických horách  Zimní království. Běžkování v Orlických horách  Společně při odpočinku. Běžkování v Orlických horách  Julie, Daniel, Martin a Ondřej.
Běžkování v Orlických horách  My a zimní krajina. Běžkování v Orlických horách  Společně. Běžkování v Orlických horách  Společněě při odpočinku. Běžkování v Orlických horách  Společně.
Běžkování v Orlických horách  Společně se zimní krajinou. Běžkování v Orlických horách  Užíváme si krásného počasí. Běžkování v Orlických horách Běžkování v Orlických horách  Zimní Orlické hory.
Běžkování v Orlických horách  Zimní Orlické hory. Běžkování v Orlických horách  Zimní Orlické hory. Běžkování v Orlických horách  Zimní Orlické hory. Běžkování v Orlických horách  Zimní Orlické hory.
Běžkování v Orlických horách  Zimní Orlické hory. Běžkování v Orlických horách  Onřej pekáčuje. Běžkování v Orlických horách  Martin při pekáčování. Běžkování v Orlických horách  Helena a Jirka.
Běžkování v Orlických horách  Daniel a Julie při pekáčování.