Mikuláš v Peci pod Sněžkou

1.-3.prosince 2017
Mikuláš v Krkonoších  Cestou na Chalupu Na Rozcestí Mikuláš v Krkonoších  Odpočinek při cestě na Chalupu na Rozcestí Mikuláš v Krkonoších  Ondřej, Helena a Radek při odpočinku Mikuláš v Krkonoších  Cestou na chalupu Na Rozcestí
Mikuláš v Krkonoších  Daniel se zasněženou krajinou Mikuláš v Krkonoších  Zasněžené Krkonoše Mikuláš v Krkonoších  Zasněžená cesta k chatě Na Rozcestí Mikuláš v Krkonoších  Kráčíme zasněženou krajinou
Mikuláš v Krkonoších  Zimní Krkonoše Mikuláš v Krkonoších  Jdeme zasněženou krajinou Mikuláš v Krkonoších  Svačíme v chatě Na Rozcestí Mikuláš v Krkonoších  Svačina v chatě Na Rozcestí
Mikuláš v Krkonoších  Odpočinek v chatě Na Rozcestí Mikuláš v Krkonoších  Společně s chatou Na Rozcestí v Krkonoších. Mikuláš v Krkonoších  Společně s chatou Na Rozcestí v Krkonoších. Mikuláš v Krkonoších  Chata Na Rozcestí - Krkonoše.
Mikuláš v Krkonoších  Užíváme si pekáčování u chalupy na prašanu. Mikuláš v Krkonoších  Užíváme si pekáčování u chalupy na prašanu. Mikuláš v Krkonoších  Užíváme si pekáčování u chalupy na prašanu. Mikuláš v Krkonoších  Užíváme si pekáčování u chalupy na prašanu.
Mikuláš v Krkonoších  Užíváme si pekáčování u chalupy na prašanu. Mikuláš v Krkonoších  Užíváme si pekáčování u chalupy na prašanu. Mikuláš v Krkonoších  Užíváme si pekáčování u chalupy na prašanu. Mikuláš v Krkonoších  Čas vydatné večeře.
Mikuláš v Krkonoších  Čas vydatné večeře. Mikuláš v Krkonoších  Mikuláš s čertem. Mikuláš v Krkonoších  Julinka před Mikulášem a čertem. Mikuláš v Krkonoších  Mikuláš a čert.
Mikuláš v Krkonoších  Helena před Mikulášem a čertem. Mikuláš v Krkonoších  Petr před Mikulášem a čertem. Mikuláš v Krkonoších  Ondřej před Mikulášem a čertem. Mikuláš v Krkonoších  Ondřej před Mikulášem a čertem.
Mikuláš v Krkonoších  Jana před Mikulášem a čertem. Mikuláš v Krkonoších  Verunka před Mikulášem a čertem. Mikuláš v Krkonoších  Terezka před Mikulášem a čertem. Mikuláš v Krkonoších  Daniel před Mikulášem a čertem.
Mikuláš v Krkonoších  Sledujeme Mikuláše s čertem. Mikuláš v Krkonoších  V chalupě panuje dobrá nálada. Mikuláš v Krkonoších  Radek před Mikulášem a čertem. Mikuláš v Krkonoších  Radek před Mikulášem a čertem.
Mikuláš v Krkonoších  Luboš před Mikulášem a čertem. Mikuláš v Krkonoších  Honza a Verunka před Mikulášem a čertem. Mikuláš v Krkonoších  Helena před Mikulášem a čertem. Mikuláš v Krkonoších  Helena před Mikulášem a čertem.
Mikuláš v Krkonoších  Ondřej před Mikulášem a čertem. Mikuláš v Krkonoších  Holky ve vlaku cestou domů. Mikuláš v Krkonoších  Terezka, Julinka a Helenka cestou vlakem. Mikuláš v Krkonoších  Daniel a Radek ve vlaku cestou domů.
Mikuláš v Krkonoších  Ondřej. Karel a Péťa cestou domů. Mikuláš v Krkonoších